Palvelut

Rakennusten pohjatyöt

Valmistelemme kaikkien rakennuskohteiden pohjat. Oli projekti sitten omakotitalo tai suurempi kokonaisuus, pohjien teko onnistuu meiltä. Kysy lisää myös piharakentamistöistä!

Maansiirto

Kaivuutyön ohessa voitte tilata kauttamme myös tarvittavat maa-ainekset. Murskeet, hiekat sekä mullat kuljetetaan tarpeen ja tilauksen mukaan rakennuskohteeseen.

Kunnallistekniikka

Kaivinkonetyöt tontilla kunnallistekniikkaan liittymiseksi. Teemme uuden tontin kunnallistekniikkaan liittyvät kaivinkonetyöt sekä salaojat, viemärit ja jätevesijärjestelmät.

Muut kaivuutyöt

Kaikkea kaivinkoneella suoritettavaa työtä, myös maatiloilla. Tiedustele tarpeestasi puhelimitse ja kerromme, miten se kannattaa toteuttaa.

Traktoriurakointi

Teemme kaikenlaisia traktoriurakointeja. Kuljetamme maata, soraa, sepeliä ja muita maa-aineksia. Talviaikaan teemme lumen aurausta ja hiekoituksia. Tuttua on myös maatalouteen liittyvät traktorityöt.

Louhinta

Joskus esimerkiksi pohjatöitä tehdessä vastaan tulee kallio, joka pitää louhia, että työ voi jatkua. Louhinnat hoitaa yhteistyökumppani Louhintaliike Kari Kaivola

Energiapuun korjuu

Energiapuun korjuuta kaivinkoneen energiapuukouralla. Energiapuukoura on hyvä työkalu peltojen ja tien reunojen raivaamiseen puista ja risuista. Koura katkaisee puuta noin sormen paksuisesta aina 30 cm halkaisijaan asti. Raivattua puuta voi käyttää omassa hakelämmityksessä tai avustamme puun myynnissä. Teemme myös karsittua energiarankaa Naarva Rs 25 syke-rullaharvesterilla. Pienet harvennushakkuut ja puiden ajot onnistuvat myös meidän kautta. Teen energiapuun korjausta yhteistyössä tmi Klaus Salosen ja Otto Tuomisen kanssa.

Kalkin levitys

Suoritamme kalkin levitystä nosturilla varustetulla vaunulla. Kysy lisää, kauttamme myös kalkin toimitukset.